050 321 50 30

Beer& Restaurant Groningen

vlees, vis & vegetarisch Restaurant

3 vlees, 3 vis en 3 vegetarische hoofdgerechten, geen lange kaart maar voor ieder wat wils. Op de kaart vindt u bewuste gerechten die to the point zijn: op basis van verse producten die met veel smaak worden bereid en zoveel mogelijk met de seizoenen mee ontwikkelen.
Wij werken met vlees van De Marktslager, vis van vismakelaar Poseidon, brood van Baq & groenten uit eigen tuin.

 

met z’n allen: wát we doen, doen we goed

het familiebedrijf De Marktslager wordt gezien als één van de beste slagerijen uit Groningen en omstreken. het kwaliteit vlees komt van Groningse lokale boeren die natuurlijke voldoen aan het EG-keurmerk. korte lijnen, duidelijke herkomst en verwerking stelt De Marktslager in staat om altijd vlees te leveren van superieure kwaliteit. proef en oordeel zelf!

Vismakelaar Poseidon is #1 in vis. ze halen altijd zelf de vis bij de visafslag waardoor als eerst mogen kiezen en de beste kwaliteit kunnen garanderen. Poseidon is lekkere verse vis, gevangen op een duurzame manier.

Baq is de ambachtelijke bakkerswinkel van Groningen. Baq is specialist in de puurste desem, spelt, volkoren en meergranenbroden gemaakt van grondstoffen van Groningse molenaars en boeren. al het brood dat wij serveren wordt iedere dag vers voor u verkregen van deze prachtige winkel.

 

allergieën en dieetwensen

volg je een dieet of heb je een voedselallergie? Voor ons zijn je dieetwensen (glutenvrij, sojavrij, eivrij, melkvrij, lactosevrij, notenvrij) bijzonder belangrijk. het is prettig wanneer je voorafgaand aan je bezoek of bij de reservering alvast vermeldt wat je wensen zijn, dan kunnen wij ons best doen om hier rekening mee te houden.

voor de veganistische gast staan op de kaart enkele vegetarische keuzes die we net zo lekker veganistisch kunnen bereiden.

openingstijden

ma t/m do 16:00 - 23:00
vr/za 13:00 - 00:00
zo 13:00- 23:00

Alles over Openingstijden & Bereikbaarheid

050 321 50 30

rodeweg 1, 9715 aw groningen

info@beer-n.nl