050 321 50 30

Restaurant / Bar met speciaalbieren & heerlijke wijnen

Leuke eetgelegenheid / bar in Groningen?

op zoek naar een leuke eetgelegenheid / bar in Groningen? bij Beer& hebben we de lekkerste en interessantste speciaal bieren en wijnen van Groningen in het assortiment. bij ons staat daarom de ervaring van lekker bier en wijn tijdens het eten dan ook centraal. daarnaast hebben we unieke likeuren en destillaten.

je vindt bij ons Nederlandse, Duitse & Belgische traditionele, abdijbieren, trappisten maar ook vernieuwende speciaalbieren van diverse brouwerijen waardoor er voor iedereen wel wat bij zit. onze bierkaart word regelmatig vernieuwd met bieren van over de hele wereld.

we halen onze speciaalbieren bij Bier & Co, waar ze dingen net even wat anders doen. met meer dan 30 jaar bierervaring in ambachtelijke, lokale bieren, speciaalbieren is Bier & Co een perfecte partner. hun motto is 'Do you dare to drink different?', wij wel, jij ook?

specialist in grootse wijnen met karakter en ambachtelijke gedistilleerde dranken. De Roemer is het juiste adres om mee samen te werken. we hebben een bijzondere selectie wijnen, destillaten & likeuren uitgekozen die met het seizoen mee wisselt net als onze dinerkaart om zo tot de beste combinaties te komen.

wij weten er ook het één en ander van, en deze combinatie van gastvrijheid en service delen we graag met je zodat je altijd weet wat lekker is bij één van onze gerechten.

openingstijden

woensdag & donderdag 16:00 - 22:00
vrijdag t/m zondag 12:00 - 22:00

Alles over Openingstijden & Bereikbaarheid

050 321 50 30

rodeweg 1, 9715 aw groningen

info@beer-n.nl