050 321 50 30

Openingstijden & Bereikbaarheid

Openingstijden keuken

  • woensdag & donderdag van 16:00 – 22:00, vrijdag, zaterdag & zondag 12:00 – 22:00

 

Beer& is met de auto, taxi of openbaar vervoer prima te bereiken. Schuin tegenover ons restaurant, op 1 minuut loopafstand, bevindt zich een goedkope en grote parkeergarage waar je gemakkelijk kunt parkeren. Op de fiets is Beer& altijd in de buurt.

 

Parkeergarage Circus

Parkeergarage Circus (navigeren op ‘Korreweg 9 Circus’) ligt vlak achter winkelgelegenheid De Beren. Het is het perfecte startpunt voor een wandeling door het Noorderplantsoen of voor een bezoek aan het centrum van Groningen. En een hele dag parkeren kost je slechts 10 euro!

Parkeergarage Circus

Andere parkeergarages in de buurt:

  • Boterdiep (Groningen) (235 m)
  • Provinciehuis (Groningen) (1,0 km)
  • Centrum (Groningen) (1,2 km)
  • Damsterdiep (Groningen) (1,5 km)
  • Biosparking (Groningen) (1,5 km)
  • Station Europapark (Groningen) (2,9 km)
  • Euroborg (Groningen) (3,0 km)

 

Gratis parkeren op Zondag

Parkeer je liever op straat dan kost het van maandag tot zaterdag (09:00 – 18:00) 2 euro per uur. Let op natuurlijk wanneer je op een donderdag komt dan is het pas vrij parkeren na 21:00.

Zondag parkeer je gratis.

 

Openbaarvervoer

Beer& ligt op precies 7 minuten loopafstand van treinstation Groningen Noord en 27 minuten van Centraal Station Groningen. Als je uit de trein stapt op het centraal station kan je gemakkelijk een taxi nemen, of kiezen voor bus lijn 1 (Zuidhorn via Station Noord) en dan ben je er zo. Vanaf de Grote Markt is het 13 minuten lopen maar je kan ook komen met bus lijn 10 (Station Noord via Korrewegwijk).

 

Je stapt op de Rodeweg uit, vlak voor het Noorderplantsoen, op 1 minuut loopafstand van ons restaurant.

Stap je uit bij Station Groningen Noord of het Noorderstation, zoals Stadjers het noemen, ben je er uiteraard ook snel. Het Noorderstation is bereikbaar met 2 treinen, namelijk de trajecten Groningen – Delzijl en Groningen – Eemshaven.

Groningen · Groningen Noord · Sauwerd · Bedum · Stedum · Loppersum · Appingedam · Delfzijl West · Delfzijl

 

Groningen · Groningen Noord · Sauwerd · Winsum · Baflo · Warffum · Usquert · Uithuizen · Uithuizermeeden · Roodeschool · Eemshaven

 

Mensen uit de provincie zijn dus ook meer dan welkom!

 

Kom je met de fiets?

bereikbaarheid op de fiets

 

Met de Taxi

Kom je met de taxi of heb je (te)veel van onze bieren gedronken, een taxi bestellen is heel simpel. Taxi Noord is scherp geprijsd & altijd bereikbaar.  Je belt naar de centrale (050 5494940), geeft aan dat je opgehaald wilt worden, ze sturen je een taxi en ze zijn er zeer snel! Je kunt het ons ook altijd even aangeven en dan bellen wij voor je. Je kunt in de taxi pinnen.

 

Uitbuik wandeling route suggestie:

uitbuikroute

openingstijden

woensdag & donderdag 16:00 - 22:00
vrijdag t/m zondag 12:00 - 22:00

Alles over Openingstijden & Bereikbaarheid

050 321 50 30

rodeweg 1, 9715 aw groningen

info@beer-n.nl