050 321 50 30

Whiskey, Bier & Spijs Proeverij

Whiskey, Bier & Spijs proeverijen in Groningen?

 

Bij het Groningse Beer& kun je heerlijke bieren en whiskeys komen proeven, met complementaire hapjes tijdens de proeverij.

We beschikken over een ruim assortiment speciaalbieren van de tap en op fles. Over deze bijzondere bieren is bij velen natuurlijk nog vaak weinig bekend. Door je context te geven en je te laten vergelijken komt daar snel verandering in.

Onze passie is natuurlijk ook het belichten van de samenwerking van bier en lekker eten, en willen je alles vertellen over hoe mooie combinaties gemaakt kunnen worden.

 

Voor wie zijn de Beer& proeverijen?

De Bier & Spijs proeverij is een uitstekende activiteit voor verschillende doelgroepen:

  • afstudeerborrel
  • bedrijfsuitjes en personeelsfeesten
  • studieverenigingen, jaarclub of dispuut
  • gezellige vriendengroepen

of als je gewoon zoekt naar leuke activiteiten in Groningen. Beer& is dé locatie voor een gezellig uitje.

 

Verschillende arrangementen

Speciaalbier proeven in Groningen, dan heb je te maken met behoorlijk wat keus. In Groningen is ook elk jaar het nu al beroemde bierfestival waar je alle lokale bierbrouwerijen kan ontdekken.

 

Bij Beer& bieden we je het volgende:

 

Bier & spijs proeverij
Een proeverij van 6 verschillende heerlijke hapjes met bijpassende lekkere bieren met uitleg over het eten, het bier en het combineren van eten en bier. We vertellen een verhaal en gaan lekker vergelijken en beantwoorden natuurlijk ook alle vragen die boven komen tijdens het proeven.

 

Whisky proeverij
Een proeverij van 6 verschillende whisky’s met tekst en uitleg over de herkomst van de whisky’s, hoe de verschillende soorten whisky’s zich tot elkaar verhouden en je het meest uit een goede whiskey kan halen.

 

✔ Minimaal 8 personen ✔ Proeverijen duren 2 uur ✔ 25 euro per persoon

 

De bier & spijs proeverij word ook een paar keer per jaar openbaar op zondag middag georganiseerd waarvoor je je kan aanmelden en aan kan schuiven. Hou onze social media in de gaten of laat je email adres achter zodat we je op de hoogte kunnen houden.

 

Proeverij als cadeau

Wil je een Beer& bierproeverij als cadeau of verrassing geven? Dat kan ook, bel ons of mail je aanvraag naar ons via het contactformulier.

openingstijden

ma t/m do 16:00 - 23:00
vr/za 13:00 - 00:00
zo 13:00- 23:00

Alles over Openingstijden & Bereikbaarheid

050 321 50 30

rodeweg 1, 9715 aw groningen

info@beer-n.nl