050 321 50 30

Speciaalbier bar & café met heerlijke wijnen

Leuk biercafé in Groningen?

op zoek naar een leuk biercafé in Groningen? bij Beer& hebben we één van de lekkerste en interessantste speciaal bieren en wijnen van Groningen in het assortiment. bij ons staat daarom de ervaring van lekker bier en wijn tijdens het eten dan ook centraal.

je vindt bij ons Nederlandse, Duitse en Belgische traditionele, abdijbieren, trappisten en vernieuwende speciaalbieren van diverse brouwerijen waardoor er voor iedereen wel wat bij zit.

we halen onze speciaalbieren bij Bier & Co, waar ze dingen net even wat anders doen. met meer dan 30 jaar bierervaring in ambachtelijke, lokale bieren, speciaalbieren is Bier & Co een perfecte partner. hun motto is 'Do you dare to drink different?', wij wel, jij ook?

met meer dan 30 jaar ervaring in het vak, is Hein Post het juiste adres om mee samen te werken. we hebben een bijzondere selectie wijnen uitgekozen dat met het seizoen mee wisselt net als onze dinerkaart om zo tot de beste combinaties te komen.

we weten er ook het één en ander van, en deze combinatie van gastvrijheid en professionele service delen we graag met je zodat je altijd weet wat lekker is bij één van onze gerechten.

wat jij in een goed biercafé zoekt en wij bieden:

ruime keuze, maar ook weer niet té veel keus
vriendelijke service en ongedwongen sfeer
verstand van bier, betrouwbare aanbevelingen
vlotte bediening
muziek staat niet te hard

nadelen:

klein en populair (kom dus snel)

openingstijden

maandag t/m zondag vanaf 16:00

Alles over Openingstijden & Bereikbaarheid

050 321 50 30

rodeweg 1, 9715 aw groningen

info@beer-n.nl

Reserveren?